„Интернешънъл Асет Банк“ АД с отличие „Банкер на годината“ 2019

На 2-ри декември 2019 г. за 26-та поредна година се състоя тържествената церемония на в. „Банкеръ“ по връчване на наградите „Банкер на годината“. В рамките на превърналото се в традиция събитие ежегодно се отличават доказани банкери, показали добри мениджърски умения, с отчетен финансов ръст по пет наблюдавани показатели в  управляваните от тях кредитни институции.

За добро управление на риска и устойчивото развитие на кредитната институция с приз „Банкер на годината“ 2019 в. „Банкеръ“ отличи г-н Алексей Цветанов - Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Интернешънъл Асет Банк АД. От името на г-н Алексей Цветанов наградата прие г-н Румен Сираков - Изпълнителен директор и Член на Управителния съвет на Интернешънъл Асет Банк АД.

„От името на г-н Цветанов, от мое име и от името на целия екип на Интернешънъл Асет Банк АД благодаря на в. „Банкеръ“ за наградата, признанието и високата оценка. Тази награда е резултат от усилията и упорития труд на всички служители на банката, подкрепата на нашите акционери и доверието на клиентите. Наградата е още по-ценна за нас, защото идва в навечерието на 30-годишния юбилей от създаването на Интернешънъл Асет Банк АД.

Наградата връчи председателят на парламентарната Комисия по икономическа политика и туризъм г-н Петър Кънев.