Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Интернешънъл Асет Банк АД подкрепя Софийска опера и балет

Интернешънъл Асет Банк АД подкрепя Софийска опера и балет

Интернешънъл Асет Банк АД отново засвидетелства уважението си към българската култура и изкуство, като подкрепя финансово Софийска опера и балет за сезон 2019 г.

 

Това лято за 4-та поредна година Софийската опера и балет се ангажира с организацията на уникалния фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали“, който ще се проведе от 20 юли до 4 август. Събитието е по идея на режисьора и директор на операта Пламен Карталов и е вдъхновено от магическата красота на природния феномен Белоградчишки скали. Мястото дава прекрасната възможност гостите да усетят атмосферата в първия двор на Белоградчишката крепост под открито небе, а програмата на фестивала включва завладяващите изпълнения на балетния състав на Софийската опера и балет.

 

Наред със спектаклите, които се представят на откритата сцена в двора на крепостта, Софийската опера и балет предлага специално културно събитие в пещерата Магура – пещерна фестивална импресия в три части "Вагнер Магура – Богове, Великани, Джуджета и Валкюри“. Първата част на спектакъла е на входа на пещерата, втората част – в концертната зала и последната "Ездата на валкюрите" е на изхода на Магурата.

 

Интернешънъл Асет Банк АД ще продължи да си партнира със Софийската опера и балет, допринасяйки за развитието на националната култура. Банката остава ангажирана и към подпомагането на други социално значими каузи в цялата страна, повече информация за които може да намерите на www.iabank.bg.