Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
MasterCard SecureCode

MasterCard SecureCode

Новата услугата MasterCard SecureCode позволява на картодържателите на Интернешънъл Асет Банк АД да извършват по-сигурни плащания при пазаруване в Интернет. Функционалността е разработена съвместно с международната картова организация MasterCard Worldwide и националния картов оператор БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ АД, като се предлага безплатно за всички съществуващи и новоиздадени, дебитни и кредитни, основни и допълнителни платежни карти, издадени от Банката. 

MasterCard SecureCode e международно разпознаваем стандарт за допълнителна идентификация на картодържатели при извършване на разплащания с платежни карти MasterCard в Интернет пространството. Този стандарт дава възможност на клиентите да защитят картите си от измами и неоторизиран достъп при пазаруване онлайн чрез въвеждането на персонална парола (секретен код). Регистрациятата за картодържатели на Интернешънъл Асет Банк АД е възможна по два начина – просредством банкомат от системата на БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ АД, поддържащ услугата или при пазаруване в Интернет при регистриран в програмата MasterCard SecureCode търговец. Веднъж регистрирана, персоналната парола ще бъде разпознавана при всеки онлайн търговец, който е сертифициран за MasterCard SecureCode. Услугата не изисква инсталирането на специален софтуер и може да се използва на всеки компютър с интернет връзка. В случай на покупки от интернет търговци, които не използват системата за сигурност MasterCard SecureCode, транзакциите протичат по обичайния начин – с въвеждане на номер на карта, валидност, име и CVC код, без допълнителната стъпка за използване на персоналния секретен код.

 

Регистрирайте се сега тук.

Mоже да се интересувате от: