Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
MasterCard SecureCode

MasterCard SecureCode

Новата услуга MasterCard SecureCode позволява на картодържателите на Интернешънъл Асет Банк АД да извършват по-сигурни плащания при пазаруване в Интернет. Функционалността е разработена съвместно с международната картова организация MasterCard Worldwide и националния картов оператор БОРИКА АД, като се предлага безплатно за всички съществуващи и новоиздадени, дебитни и кредитни, основни и допълнителни платежни карти, издадени от Банката.

 

MasterCard SecureCode e международно утвърден и разпознаваем стандарт за допълнителна идентификация на картодържатели при извършване на разплащания с платежни карти MasterCard в Интернет пространството. Този стандарт дава възможност на клиентите да защитят картите си от измами и неоторизиран достъп при пазаруване онлайн чрез въвеждането на персонална парола/секретен код, получени чрез регистрация за картодържатели на Интернешънъл Асет Банк АД посредством банкомат от системата на БОРИКА АД, поддържащ услугата (статичен 3-D секретен код), или при получаване на безплатен SMS на посочен от картодържателя мобилен телефонен номер (динамичен 3-D секретен код). Услугата не изисква инсталирането на специален софтуер и може да се използва на всеки компютър/мобилно устройство с интернет връзка и браузър. В случай на покупки от интернет търговци, които не използват системата за сигурност MasterCard SecureCode, транзакциите протичат по обичайния начин – с въвеждане на номер на карта, валидност, име и CVC код без допълнителната стъпка за използване на персоналния секретен код.

 

Натисни тук за управление на личния профил в услугата MasterCard SecureCode във варианта Статичен 3-D секретен код.

 

Mоже да се интересувате от: