Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Корпоративна отговорност

Корпоративна отговорност

През годините Интернешънъл Асет Банк АД подкрепя многобройни проекти и инициативи в сферата на културата, здравеопазването, образованието, социалното подпомагане, спорта и др. Банката има изградени ползотворни партньорства, като част от тях поддържа дълготрайно – сътрудничество с  Национален фонд „Свети Никола”, Фондация „Устойчиво развитие на България”, Форум „България – Русия”, Финансово-счетоводния факултет на Университета за национално и световно стопанство и множество общини и бюджетни организации. В допълнение, служителите на Банката многократно участват в благотворителни акции по набиране на дарения в помощ на деца и възрастни хора в неравностойно положение и при други благородни каузи.
 
Програмата за корпоративна социална отговорност на Интернешънъл Асет Банк АД съчетава вътрешните ценности и принципи на Банката със стремежа за постигане на максимална коректност, прозрачност и взаимна лоялност в отношенията.