Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Мисия

Мисия

Интернешънъл Асет Банк АД се стреми да бъде динамична и иновативна универсална банкова институция, която предлага цялостни финансови решения, в съчетание с гъвкав подход и с помощта на съвременни технологични нововъведения, в унисон с най-добрите европейски практики.

Интернешънъл Асет Банк АД ще продължи да надгражда успешната си 30-годишна история, като се стреми да бъде устойчиво развиваща се, иновативна, клиентски ориентирана институция, която предлага изключителни продукти и услуги на клиентите си, следвайки най-добрите практики в сектора.


В своето развитие Банката ще продължи да се придържа към философията на отговорното банкиране, като утвърждава за ценности в отношенията си с индивидуалните, корпоративните и институционалните клиенти: взаимната лоялност, дългосрочното партньорство, индивидуалния подход и прозрачните условия. По този начин Интернешънъл Асет Банк АД ще се старае максимално бързо да отговаря на променящите се очаквания и на най-взискателните клиенти, като наред с това създава трайни ползи за своите акционери и предпочитана работна среда за служителите си.