Интернешънъл Асет Банк АД разширява клоновата си мрежа

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че считано от 06.03.2017 г., Интернешънъл Асет Банк АД разширява точките си на продажба в страната, като открива нов офис в гр. Сърница, с координати: ул. „Свобода” № 26, тел. 03548/ 22 08 и с работно време от 8.30 до 17.00 от понеделник до петък. С новата локация, банката вече има общо 98 клона, офиса и изнесени работни места в цялата страна.

В отговор на индивидуалните потребности на своите клиенти, офис Сърница ще предлага пълната гама банкови продукти и услуги за физически и юридически лица – платежни сметки, спестовни продукти, банкови карти, потребителски, ипотечни и бизнес кредити, банкови гаранции, инкаса, акредитиви, финансиране на проекти по европейски програми, международни разплащания, Western Union преводи, Интернет банкиране и много други, съчетана с безупречно обслужване и консултиране с индивидуален подход към всеки потребител.

Клиентите на офис Сърница ще могат да се възползват и от новите, много по-добри условия по кредитите за физически лица „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“, които са в сила от 01 март.

При нужда от повече информация относно продуктите, услугите и актуалните промоционални предложения на Интернешънъл Асет Банк АД, всички желаещи могат също така да се обадят и на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да посетят интернет страницата www.iabank.bg.