Интернешънъл Асет Банк АД с по-атрактивни условия по кредит „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“

Считано от 01.03.2017 г., Интернешънъл Асет Банк АД стартира кампания с нови, по-добри условия по ипотечните си кредити „Асет Жилище“ и „Асет Универсален ипотечен кредит“.

Продуктът „Асет Жилище“ е с намалени лихвени нива, започващи от 3.95% в евро и 4.15% в лева. Лихвеният процент е фиксиран за първите две години,а за останалия срок е прозрачно формиран на база пазарни индекси: съответно от 6м. EURIBOR + надбавка и 3м. SOFIBOR + надбавка. Кредитът се предлага при изключително изгодни условия и без задължително изискване за превод на трудово възнаграждение. В допълнение, клиентите могат да ползват допълнителни отстъпки по лихвените проценти при абонамент за пакетни програми и превод на работна заплата, като общото намаление по този начин може да достигне до 0.50 пр. п. Асет Жилище“ се предлага без такси и комисиони за усвояване, ангажимент, управление, предоговаряне и предсрочно погасяване след първите 12 месеца. За целия срок на кредита има включена и застраховка „Имот“. Като бонус кредитополучателите имат опция за безплатно издаване на Асет револвираща кредитна карта MasterCard с преференциален лихвен процент от 10.00%. Продуктът може да бъде използван, както за покупка и строителство на жилищен имот, така и за ремонт и довършителни работи. За повече информация: ТУК

Продуктът „Асет Универсален ипотечен кредит“ също е с намалени лихвени нива, започващи от 5.25% в евро и 5.45% в лева. Лихвеният процент е фиксиран за първите две години,а за останалия срок е прозрачно формиран на база пазарни индекси: съответно от 6м. EURIBOR + надбавка и 3м. SOFIBOR + надбавка. Първоначалният размер на кредита достига до 85% от пазарната стойност на обезпечението. При превод на трудово възнаграждение и ползване на пакетна програма, лихвените нива могат да бъдат допълнително намалени с отстъпка до 0.50 пр. п. „Асет Универсален ипотечен кредит“ се предлага без такси и комисиони за усвояване, ангажимент, управление, предоговаряне и предсрочно погасяване след първите 12 месеца. За целия срок на кредита има включена и застраховка „Имот“, а като опция – отново Асет револвираща кредитна карта MasterCard с преференциален лихвен процент от 10.00%. Продуктът позволява финансиране на текущи нужди, извършване на ремонт и/или довършителни работи, както и рефинансиране на ипотечни и/или потребителски кредити предоставени от други банки. За повече информация: ТУК

При нужда от повече информация относно кредитните и останалите продукти, услуги и пакети, клиентите могат да посетят клоновата мрежа на Банката, да се обадят на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледат интернет страницата www.iabank.bg