Спечелете безценно изживяване като се срещнете със звездите на „THE BRIT AWARDS“ 2017 в Лондон

Mastercard и Mall of Sofia стартират вълнуваща промоционална кампания за притежателите на дебитни и кредитни картови продукти Mastercard, която ще продължи в периода от 20.01.2017 г. до 10.02.2017 г. Наградата за двама по промоцията включва самолетни билети София – Лондон – София, 3 нощувки в 5-звезден хотел, първокласни места за церемонията The BRIT Awards 2017, която събира някои от най-големите звезди на световната музикална сцена – Robbie Wiliams, Emeli Sande и The 1975, и ексклузивен достъп до официалното The BRIT Awards 2017 афтърпарти.

Всеки картодържател на Интернешънъл Асет Банк АД, който направи една или няколко покупки в Mall of Sofia на обща стойност от поне 100 лева в рамките на един ден, може да се включи в щастливото теглене. За да участва в кампанията, картовият продукт трябва да е издаден преди 20.01.2017 г., като броят на транзакции за достигане на дневната сума от 100 лева е неограничен. В случай че клиент е изпълнил тези условия, той трябва да посети рецепцията на партерното ниво в Mall of Sofia в същия ден, където ще получи промо талон, и да прикачи към него бележката/ите от POS терминал на обща стойност минимум 100 лева. Всеки картодържател направил безконтактно плащане за минимум 100 лева, получава два промо талона. Клиентите могат да регистрират неограничен брой талони, като всеки талон дава право на едно участие в томболата.

Подробна информация относно пълните условия на кампанията е публикувана на: http://mallofsofia.bg/news/436-1-211.