Asset Мobile е новото ни предложение за дигитално банкиране

От 19 Август 2019 г., Интернешънъл Асет Банк АД предоставя на всички свои настоящи и бъдещи клиенти още една възможност за дистанционно банкиране чрез новото приложение за мобилни устройства Asset Mobile, което вече е достъпно за безплатно изтегляне и инсталация от порталите на двете най-популярни операционни системи – Apple App Store и от Google Play.

Посредством апликацията потребителите ще пестят време и средства в динамичното ежедневие като същевременно ще получат сигурен, бърз и лесен достъп до основните банкови продукти и услуги по всяко време и от всяка точка на света. Новата платформа за електронно банкиране дава възможност за удобно и интуитивно управление на средствата чрез редица функционални възможности, като:

• Следене на движение по сметките, заедно с получаване на актуална информация за баланс, натрупани лихви, падежни дати и други детайли;
  • Интуитивни способи за търсене и филтриране на транзакции по зададени критерии;
  • Нареждане и потвърждаване на преводи в лева и валута само с няколко докосвания;
  • Осъществяване на плащания към запазени получатели с удобни шаблони;
  • Обмяна на суми в различни валути при най-изгодни условия;
  • Преглед на цялостна информация за Вашата платежна карта;
  • Лесно проследяване на извършени, авторизирани и осчетоводени трансакции с умело поднесени отличителни данни;
  • Незабавно погасяване на задължения по кредитни карти;
  • Получаване на push нотификации.

Сигурността на Asset Mobile и останалите дигитални канали е гарантирана и от новите методи за автентикация, които Интернешънъл Асет Банк АД ще предложи за избор също от 19.08.2019 г. – безплатният софтуерен Asset Token, част от приложението Asset Mobile и хардуерният токен Asset Device.

Като допълнително улеснение, настоящите потребители на платформата за интернет банкиране Asset Online имат възможност да преминат дистанционно от услугата Secure Call към ползване на безплатния Asset Token, без необходимост от посещаване на финансов център на Банката, само като свалят приложението Asset Mobile на мобилното си устройство.

До 30.11.2019 г. всички клиенти на Банката – потребители на Asset Online към 19.08.2019 г., е необходимо задължително да преминат към един от новите методи за автентикация, за да могат да продължат да се възползват от предимствата на платформата за интернет банкиране.

Интернешънъл Асет Банк АД ще продължи да надгражда функционалните възможности на мобилното си приложение с цел постигане на още по-добро потребителско преживяване. В подкрепа на това Банката ще фокусира усилията си върху задълбочаващото се развитие на модела на дигитализация в сферата на финансовия свят, за да предложи все по-гъвкави, ефективни и персонализирани решения на разнородните потребности на своите клиенти.

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Интернешънъл Асет Банк АД, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата ни www.iabank.bg.