Интернешънъл Асет Банк АД Ви поздравява с настъпването на първа пролет

Уважаеми Клиенти, честита първа пролет!

Пролетното равноденствие е вече тук, природата се събужда от дългия зимен сън, с желание за ново начало и дни, изпълнени с добри емоции и благотворни слънчеви дни.

По този повод и не само, възползвайте се от конкурентния ни продукт – Асет револвираща кредитна карта със залог на парични средства MasterCard Standard и MasterCard Gold, за да обновите гардероба си, отидете на мечтаната почивка или покриете Вашите текущи нужди. Максималният размер на кредитния лимит е 10 000лв. за MasterCard Standard и до 20 000 лв. за MasterCard Gold или равностойността във валута, с 45 дни гратисен период за транзакции „плащане на стоки и услуги”. Като бонус получавате безплатно издаване на картата и безплатна регистрация за SMS известяване.

За повече информация по отношение на предложението, можете да разгледате страницата на продукта: http://iabank.bg/bg/individual-clients/bank-cards-and-services/credit-cards/66-aset-revolvirashta-kreditna-karta-sys-zalog-na-parichni-sredstva-master-card-standard#tab-parametri, да посетите най-удобния за Вас клон на Банката или да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком).

При желание от Ваша страна да получите кредитна карта с по-висок кредитен лимит и специално отношение навсякъде по света, можете да се възползвате от Асет револвираща кредитна карта със залог на парични средства MasterCard Gold. Вижте повече:http://iabank.bg/bg/individual-clients/bank-cards-and-services/credit-cards/67-aset-revolvirashta-kreditna-karta-sys-zalog-na-parichni-sredstva-master-card-gold#tab-parametri.