Интернешънъл Асет Банк АД използва бисквитки с цел да направи работата в интернет страницата си по-функционална и ефективна. Научете повече за това тук.

Съгласен
Интернешънъл Асет Банк АД с нов спестовен влог за деца „Асет Бъдеще“

Интернешънъл Асет Банк АД с нов спестовен влог за деца „Асет Бъдеще“

Считано от 01.11.2018 г., Интернешънъл Асет Банк АД допълва продуктовото си портфолио като пуска в продажба детски спестовен влог „Асет Бъдеще“. Новият продукт е подходящ подарък за лица, ненавършили пълнолетие, като лихвените проценти по него нарастват в зависимост от депозираната сумаи достигат до 1.00% в лева и щатски долари и до 0.75% в евро. Освен възможността за избор от три валути при изгодни лихвени нива, детският влог предлага възможност за неограничено довнасяне на суми, а дължимата лихва се изплаща по същата сметка в края на всяка година или при закриване на продукта. По-подробна информация за условията по „Асет Бъдеще“ можете да намерите тук.  

 

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Банката, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата на Банката www.iabank.bg.