Интернешънъл Асет Банк АД стартира продажбата на банкови пакети за юридически лица

Считано от 01.09.2018, следвайки традицията постоянно да адаптира своите продукти и услуги съобразно клиентските потребности, Интернешънъл Асет Банк АД въвежда нови предложения за юридически лица – банкови пакети. Пакетните оферти са специално разработени с цел да осигурят максимални удобства и ефективност, чрез намаляване на разходите свързани с банково обслужване и улесняване на ежедневното банкиране. Само срещу една месечна такса бизнес клиентите могат да се възползват от разнообразни услуги и продукти, сред които:

• откриване и поддръжка на разплащателна сметка – без такса;
  • регистрация и поддръжка на Асет Онлайн и предоставяне на извлечение по email – без такса;
  • издаване и поддръжка на безконтактна дебитна карта Business Debit Mastercard – без такса;
  • безплатни тегления от АТМ;
  • безплатни преводи през БИСЕРА и RINGS;
  • неограничени масови вътрешнобанкови преводи в лева;
  • неограничени вътрешнобанкови преводи между собствени сметки в лева;
  • специални условия за внасяне и теглене на пари в брой;
  • преференциални условия за изпращане и получаване на валутни преводи;
  • безплатни SMS известия;
  • инсталиране на ПОС терминал – без такса;
  • отстъпки по други продукти и услуги.

В зависимост от бизнес нуждите си, клиентите могат да се възползват от един или повече от 7-те пакета: Асет Бизнес план старт, Асет Бизнес план класик, Асет Бизнес план оптимум, Асет Бизнес план премиум, Асет Бизнес план ексклузив, Асет Кеш и Асет Кеш +. Отстъпките от стандартната цена по Тарифа на описаните продукти и услуги могат да достигнат до над 75%, в зависимост от избрания пакет.

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Банката, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата на Банката www.iabank.bg.