Интернешънъл Асет Банк АД с нова пакетна програма за младежи

Считано от 15.01.2018 г., Интернешънъл Асет Банк АД предоставя на своите клиенти – младежи, възможността да се възползват от специално разработената пакетната програма „Асет Начало“ по техните платежни сметки. В пакета са включени продукти и услуги, които максимално отговарят на нуждите на потребителите от този сегмент. Абонирайки се за него, само срещу преференциална месечна такса от 2.00 лв., клиентите получават редица продукти и услуги при много изгодни условия:

• Без месечна такса за обслужване разплащателна сметка в лева;
  • Без такса за издаване на безконтактна карта Debit MasterCard PayPass;
  • Без такса за месечно поддържане на безконтактната карта Debit MasterCard PayPass;
  • Без такса за неограничен брой тегления на АТМ устройства на банката;
  • Едно теглене на месец на банкомати на други банки в България без такса;
  • Без такса за плащания на стоки и услуги при търговци с картата;
  • Без такса за регистрация за услугата „Асет Онлайн“;
  • 1 изходящ междубанков превод на месец през системата БИСЕРА в „Асет Онлайн“;
  • Без такса за регистрация за услугата SMS известяване;
  • 3 SMS известия на месец без такса.

От предимствата на „Асет Начало“ могат да се възползват всички физически лица на възраст от 14 до 24 години. По-подробна информация за условията по пакета можете да намерите тук.

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Банката, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата на Банката www.iabank.bg.