Интернешънъл Асет Банк АД с нови пакетни  програми

Интернешънъл Асет Банк АД с нови пакетни програми

Считано от 01.09.2017г., Интернешънъл Асет Банк АД предоставя на своите клиенти – пенсионери възможността да се възползват от пакетната програма Асет Златна Възраст към техните платежни сметки. В пакета са включени продукти и услуги, които максимално отговарят на нуждите на потребителите от този сегмент. Абонирайки се за него, само срещу преференциална месечна такса от 1.50 лв., клиентите получават редица продукти и услуги при много изгодни условия:

• Без месечна такса за обслужване разплащателна сметка в лева;
  • Без такса за издаване на безконтактна карта Debit MasterCard PayPass;
  • Без такса за месечно поддържане на безконтактната карта Debit MasterCard PayPass;
  • Без такса за неограничен брой тегления на АТМ устройства на банката;
  • Едно теглене на банкомати на други банки в България без такса;
  • Без такса за плащания на стоки и услуги при търговци с картата;
  • Без такса за регистрация за услугата Асет Онлайн;
  • 3 броя SMS известия без такса.

По-подробна информация за условията по Асет Златна възраст можете да намерите тук.

От същата дата, банката предоставя на своите клиенти – физически лица, възможността да се възползват от пакети за SMS известяване към платежните си сметки, като предлага два пакета за SMS известяване с включени различен брой съобщения. Абонирайки се за тях, само срещу преференциална месечна такса, потребителите получават удобството да разполагат с информация за транзакциите/състояние на сметки си, навсякъде и по всяко време, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, независимо от работното време на банката.

По-подробна информация за условията по пакетите за Асет SMS Известяване можете да намерите тук.

За да научите повече за новите предложения и пълната гама от продукти и услуги, можете да посетите най-удобния за Вас клон на Банката, да се обадите на краткия номер *2422, на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледате Интернет страницата на Банката www.iabank.bg.