Интернешънъл Асет Банк АД с нов кредитен продукт за юридически лица

Считано от 24.07.2017 г., Интернешънъл Асет Банк АД предлага на своите настоящи и нови клиенти юридически лица кредитна карта със залог на срочен депозит MasterCard Business. Продуктът е специално разработен с цел улесняване на разплащанията, като е удобен и сигурен начин да разполагате с пари по всяко време в денонощието в страната и чужбина. Кредитната карта със залог на парични средства се предлага при улеснена процедура за издаване и много изгодни лихвени нива, като също така предоставя цялата функционалност на револвиращите карти. В допълнение, кредитният лимит достига до 90% от сумата на депозита, но не повече от 20 000 BGN или 10 000 EUR, като картодържателите могат да се възползват и от дълъг гратисен период до 45 дни. За повече информация: ТУК

По-подробна информация относно новите предложения и пълната гама от продукти и услуги на Банката можете да получите в най-удобния за Вас клон на Банката, на страниците на нашия уебсайт: www.iabank.bg, или като се свържете с нас на телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком).