Интернешънъл Асет Банк АД с нов кредитен продукт за пенсионери

Считано от 01.06.2017 г., Интернешънъл Асет Банк АД предлага на пенсионери нов потребителски кредит, предназначен за настоящи и нови клиенти на Банката. Продуктът е специално разработен с цел да покрие нуждите им от финансиране. Кредитът може да се използва за покупка на стоки за бита, обзавеждане, ремонт, рефинансиране и други. Клиентите могат да се възползват от висок размер на финансиране до 5 000 лева, както и да кандидатстват без такса за приемане на документи.

В допълнение клиентите могат да заявят допълнителни услуги като издаване на дебитна карта Debit MasterCard Paypass, SMS известяване и плащане на битови сметки.

По-подробна информация относно новите предложения и пълната гама от продукти и услуги на Банката можете да получите в най-удобния за Вас клон на Банката, на страниците на нашия уебсайт: www.iabank.bg, или като се свържете с нас на телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком).